Modereren

Modereren

Verrijken, Verdiepen, Verbinden

 

Groepsgesprekken

Als gespreksleider ben ik gespecialiseerd in het werken met vraagstukken op het snijvlak van ethiek en zingeving. De thema’s duurzaamheid, maatschappij, media, cultuur, onderwijs, politiek, religie en technologie komen in de panelgesprekken die ik begeleid bij de Tegenlicht meetups in Utrecht voorbij.
Ik ben thuis in verschillende gespreksvormen. Een discussie, debat of socratische dialoog kan ik faciliteren. Ook heb ik ervaring in het begeleiden van een moreel beraad.

Door mijn brede interesse kan ik makkelijk uit de voeten met verschillende onderwerpen. Of het doel nu is informeren, activeren, of het antwoord op een moeilijke vraag boven tafel krijgen, als moderator weet ik het gesprek in goede banen te leiden.

Evenementen

Als moderator sta ik in dienst van het publiek. Mijn taak is de zaal te verbinden aan het thema van de bijeenkomst en de sprekers. Ik wil weten wat er leeft in de zaal. Daarom weet ik het publiek actief bij de bijeenkomst te betrekken.

Ik bereid bijeenkomsten gedegen voor zodat ik kennis heb van zaken. Ik stel duidelijke doelstellingen en procedures, maar ben flexibel om aan te passen en bij te sturen wanneer dat nodig is.

 

Door mijn ervaring in het werken met uiteenlopende doelgroepen, kan ik mij makkelijk invoegen in ieders belevingswereld. Ik creëer een sfeer waarin mensen de veiligheid ervaren om openhartig te kunnen spreken.  Na afloop van de bijeenkomst hebben de deelnemers zich met elkaar verbonden en gehoord gevoeld.

Bekijk hier de live stream van de Tegenlicht Meet Ups in Utrecht om mij als moderator in actie te zien.

Online Bijeenkomsten

Ook voor online bijeenkomsten kan je bij mij als gespreksleider terecht. Bekijk hier de online open dag van de Universiteit voor Humanistiek die ik presenteerde.

Ben je opzoek naar een moderator voor je evenement, congres of symposium?
Zoek je een professioneel gespreksleider voor je bijeenkomst?

Neem contact op met Eva Grosfeld via info@pictorico.nl

Tegenlicht meetup Utrecht